Zelf ben ik nog steeds zo blij met de “royaal eiken wit gelakte” laminaatvloer uit de Sympathiek collectie van Douwes Dekker. Helaas moet ik hem eind dit jaar achterlaten voor de volgende bewoners, maar straks in het nieuwe huis wil ik weer dezelfde vloer neerleggen. Als reactie op de aankondiging van deze weggeefactie kreeg ik al een aantal keer te horen dat een witte vloer ook bij mijn volgers op het verlanglijstje staat voor een nieuw huis. En het leuke is dat ik vanaf 1 juni i.s.m. Douwes Dekker zo’n zelfde vloer van maximaal 40m2 weg mag geven!

Lees hieronder alle spelregels en doe mee! Succes!!

Instagram

 • Volg @douwesdekkervloeren en mij, @rohouseproud
 • Deel de actiefoto met de hashtag #winsympathiekwitbydouwesdekker
 • Zet in een korte reactie onder de foto waar jij deze vloer in je huis zou leggen als je hem wint en tag daarbij 2 mensen die volgens jou ook dolgraag een nieuwe witte vloer zouden willen
 • Zorg dat het account openbaar staat, zodat we de deelname terug kunnen vinden.

Facebook

 • Like deze post en de pagina van douwesdekkervloeren en houseproudstyling
 • Zet in een korte reactie onder deze foto waar jij deze vloer in je huis zou leggen als je hem wint
 • Delen van deze winactie=fijn

Actievoorwaarden winactie social media Douwes Dekker

Hieronder vind je de actievoorwaarden die van toepassing zijn op de winactie van Douwes Dekker vloeren op social media, te weten op de kanalen Instagram en Facebook.

 1. Deze actie wordt uitgeschreven door Douwes Dekker vloeren, handelend onder de handelsnaam Plinten & Profielen Centrale gevestigd te Wijk bij Duurstede.
 2. De actie loopt van 1 juni t/m 30 juni 2017.
 3. Uit alle deelnemers wordt één winnaar getrokken.
 4. De winnaar van de actie wordt op dinsdag 4 juli bekendgemaakt via de Instagram-account en Facebook-pagina van Douwes Dekker vloeren.
 5. Voor deelname aan de actie geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.
 6. Deelname aan de actie is gratis. De voorwaarden voor deelname en de kans om te winnen staan aangegeven in de beschrijving van de actie zoals vermeld op Instagram en Facebook.
 7. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
 8. Over de uitslag van de trekking wordt niet gecorrespondeerd.
 9. De te winnen prijs is de laminaatvloer ‘Royaal eiken wit gelakt’ uit de Sympathiek-collectie van Douwes Dekker. De prijs geldt tot een maximum van 40 m2 en is exclusief leggen, ondervloer en plinten.
 10. Deze prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 11. Deze actie wordt op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Instagram en Facebook of geassocieerd met Instagram en Facebook.
 12. Deelname is uitgesloten voor personen die niet woonachtig zijn in Nederland of België of personen zonder vaste woon,- of verblijfplaats.

Voor vragen en/of klachten met betrekking tot de actie kan contact opgenomen worden met Douwes Dekker vloeren, Weegmaat 3, 3961 NN Wijk bij Duurstede, tel. 0343 432 321, e-mail: info@douwesdekkervloeren.nl. Je ontvangt binnen 7 kalenderdagen na ontvangst van je vraag of klacht een reactie per e-mail.

Share

7 thoughts on “Win Sympathiek Wit”

 1. Wat een geweldige actie! Ik doe graag mee om deze geweldige vloer te winnen! Hij zou hier perfect kunnen liggen in mijn kleine huisje zodat het optisch een mooi wit paleis word! ❤️ En ik zou mezelf een prinses voelen als ik win! ;-)) Gedeeld op Facebook.

 2. Te mooi om niet aan mee te doen.
  Sinds november woon ik in mijn eerste koophuis, mijn droom is een witte houten vloer maar qua budget kwam ik uit bij de witte laminaatvloer van Ikea. Ook leuk, maar een echte goede laminaatvloer in de woonkamer zou ik natuurlijk mooier vinden!
  De laminaatvloer die er nu ligt verhuist dan naar de bovenverdieping want daar wil ik in de zomervakantie mee aan de slag gaan! Ik ga een gokje wagen, wie weet!

 3. Super actie Rowena! Wit is zo mooi op de vloer…ik dacht er ook al over om onze houten vloer wit te maken..maar eerst al het houtwerk in huis een update geven..de mooie laminaatvloer zou een uitkomst zijn!
  Succes met je verhuisperikelen
  Gr. Elsemarie (e.l.s_k op insta)

 4. Wat een Waanzinnige Winactie!!!
  Het zou fantastisch zijn als deze prachtige ‘royaal eiken wit gelakt’ laminaatvloer bij ons in de woonkamer mag komen shinen.
  Love it!!!

  (Bericht gedeeld op FB en IG)
  _sharon_yana

 5. Wat een geweldige giveaway.. als ik hem win dan wil ik hem graag in de slaapkamer want daar lig nu nog van die stoffige vloerbedekking (geld was op na de verhuizing) dus daar komt hij heel goed van pas!!!

 6. Wow wat een gave actie! Ik ga zeker meedoen! We willen graag van onze zolder een mooie kamer maken. Het is een hele mooie ruimte, maar er ligt een hele goedkope vloerbedekking in. Ik denk als deze vloer erin zou liggen, het echt een hele metamorfose lijkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *